Karsten kom ud af sin depression.

Karsten kom ud af sin depression

Vækkeuret ringer som sædvanligt kl. 5.30. Karsten står op og går ud mod badet. Men noget er helt galt. Karsten ramler ind i dørkarmen og synes ikke rigtigt at han kan styre højre side af kroppen. Han kontakter sin egen læge, så snart at han åbner.

Lægen får ham hurtigt indlagt. Det viser sig at Karsten har haft en blodprop i hjernen. Karsten forbliver indlagt en måneds tid, hvorefter han udskrives uden yderligere rehabilitering.

Karsten er selvstændig og går hurtigt igang med at arbejde igen. Men det fungerer slet ikke for ham. Han kan ikke få løst sine opgaver og efter noget tid må han lukke sin virksomhed.

Karsten får det psykisk tiltagende dårligere. Nogle mislykkedes virksomhedspraktikker gør ikke humøret bedre. Karsten føler sin situation helt håbløs. Han isolerer sig og ender med at udvikle en depression.

I Karstens forløb får han hjælp at forstå hvordan følgerne af hjerneskaden påvirker ham og hvad han kan gøre i sin hverdag, for at begrænse generne. Han får også hjælp til at få glæden og lysten til livet tilbage og ikke mindst til at komme ud af sin isolation.

Karsten har et stort ønske om forsat at arbejde inden for sit fag. I forløbet træner han konkrete arbejdsopgaver. På den måde får han troen på egen formåen tilbage og bliver også opmærksom på hvordan han kan hjælpe sig selv til ikke at lave fejl.

Da Karsten er parat til arbejdsafprøvning har han så meget tro på sig selv igen, at han ved hjælp af sit gamle netværk finder en virksomhed, hvor han kommer i arbejdsprøvning.

Karsten finder i virksomhedspraktikken ud af, at 16 timer om ugen er det han nu kan arbejde. 

I dag er Karsten fuld af livsmod. Han har fået tilkendt fleksjob af kommunen. Han nyder at arbejde med sit fag. Og så har Karsten også genoptaget sine interesser og har et aktivt og socialt liv.

Vil du høre mere om vores forløb, så kontakt os her